skip to main content
Title
Facebook Twitter
  Class Schedule  

2017-2018 

REGULAR BELL SCHEDULE

PERIOD 

TIME 

MINUTES

1ST 

8:20 – 9:05

45 Min.

2ND 

9:07 – 9:52 

45 Min.

3RD

9:54 – 10:39

45 Min.

4TH

10:41 -11:26 

45 Min.

5th 

11:28 – 12:13

45 Min.

Lunch

12:15 – 12:45

30 Min.

6TH 

12:47 – 2:17

90 Min. 

7TH 

2:19 – 3:49 

90 Min.

TUTORING 

3:50 – 4:05

15 Min. 

 

2017-2018

EARLY RELEASE BELL SCHEDULE

(Early Release Days ~ Oct. 6th, Nov. 17th, Jan. 19th, Mar. 2nd, Apr. 20th, May 25th

PERIOD 

TIME

1ST 

8:20 – 9:10

2ND 

9:12 – 10:02

3RD

10:04 – 10:54

4TH

10:56 – 11:46

5TH 

11:48 – 12:38 

 

Button